Thetahealing Helle Brinch

3- dages kursus i clairvoyance - Styrk din bevidsthed

18/10/2019 - 10:30

De fleste tror at clairvoyance er at forudse fremtiden. For mig handler det mest om at skabe bevidsthed. - At gøre det ubevidste bevidst samt det "overbevidste", eller dit højere potentiale, bevidst. Altså at skabe bevidsthed om dig selv.

Når vi er bevidste, er vi en bedre udgave af os selv.

PhD, Bruce Lipton fortæller i bogen "The Honeymoon Effect", at vi mennesker generelt kun er bevidste 10 % af tiden. - Undtagen når vi er forelskede, hvor vi er bevidste 90 % af tiden og derfor opfører os eksemplarisk over for vores partner, da vi er bevidste om vore handlinger og ord.

Når vi er ubevidste kommer skyggesiderne og de mere primitive instinkter frem i os. Ønsker vi en bedre verden, mener han at der er én vej, og det er gennem bevidsthed.

Skab bevidsthed i dit liv gennem et 3-dages clairvoyant kursus, der handler om at lære at "se" dit virkelige potentiale og at bringe lys på ubevidste mønstre, så de kan forløses.

 

Du vil lære clairvoyancen gennem metoden fra ThetaHealingen, der er kanaliseret af amerikanske Vianna Stibal. ThetaHealing er populært i mere end 120 lande, da det er en meget simpel metode til at lære at komme i theta-hjernebølger, hvorfra det er muligt at kontakte den universelle bevidsthed.

Læs mere her: https://www.hellebrinch.dk/clairvoyance-kursus-fra-7-plan/

 

 

Helle Brinch

Psykoterapeut, Spirituel Mentor, HD

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Clairvoyance er at styrke din bevidsthed