Thetahealing Helle Brinch

3- dages kursus i clairvoyance - Styrk din bevidsthed

03/07/2020 - 10:00

Jeg afholder i juli et unikt og intimt lounge-kursus i lækre omgivelser ved vandet i Snekkersten. Der er få pladser, så meld dig til hurtigst muligt!

Clairvoyance handler for mig ikke så meget om at kunne forudse fremtiden, men at skabe bevidsthed.

– At gøre det ubevidste bevidst, – så det kan forløses, samt skabe forbindelse til din “højere bevidsthed” – så den kan udleves. Bevidsthed er, ifølge PhD Bruce Lipton, vejen til “paradis på jorden”.

Forestil dig, at du kan få din indre lommelygte til at lyse på dét, du er her på jorden for at opnå – den livsmission, som du måske går og leder efter, og som vil give dig glæde og mening med livet. På dette kursus vil du lære at forbinde dig med universets intelligente og kærlige stemme fremfor egoets stemme, som er fyldt med frygt og mindreværd. Her vil du komme i kontakt med din højere bevidsthed og intuition, som kan guide dig i livet.

At få kontakt med universet er slet ikke så mystisk, som det lyder. Faktisk er det “bare” kvantefysik og kan beskrives helt videnskabeligt. Det fortæller jeg mere om på kurset.

Hvad får jeg ud af kurset?
Jeg vil på dette 3-dages kursus hjælpe dig tilbage til din intuition og lære dig “nøglerne” til at få kontakt med den universelle energi og til at åbne op og modtage dets budskaber. Det vil udvikle dine spirituelle evner og lære dig at “kigge” indad, komme i kontakt med dig selv, dine følelser, fornemmelser og intuition. Jeg vil lære dig at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor du kommer i meditative theta-hjernebølger. I denne tilstand kan du modtage budskaber både visuelt, kropsligt og auditivt. Vianna Stibal, der er ophavskvinde til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for for denne metode. (Link til Vianna Stibal)

Clairvoyance vil ikke fortælle dig om noget er rigtig eller forkert, blot hvad der ligger af potentiale eller udfordringer i dit liv, og hvordan du når potentialet og får det bedste ud af udfordringerne. Dermed vil du opnå mere ro samt psykisk og fysisk balance i dit liv.

Kurset kort fortalt:

 • Du vil lære at se og forstå dit allerstørste potentiale, og hvordan du kan udleve dette potentiale.
 • Du vil lære at skabe kontakt med den universelle energi på 7. plan samt at tale med ærkeengle, mestre, vejledere, guder, skytsengle, at se fortid/nutid/fremtid, at tale med “dit højere selv” samt at se dit højeste potentiale.
 • Du vil lære at “kigge indad” v. at scanne kroppen og lære hvordan du kan “tale” med kroppen og dine organer.
 • Du vil lære hvordan du åbner/lukker for den højere bevidsthed og skærmer dig for hårde og negative energier.
 • Du vil lære, hvordan du kan modtage budskaber på andres vegne og til dig selv gennem bl.a. skriveøvelser og taleøvelser.
 • Du vil lære hvordan du kan øge din kreativitet, få ideer fra universet og se fremtidsmuligheder.
 • Og du vil lære at kunne tale med afdøde som Ghandi, Mandela, Einstein etc og lære af deres enorme visdom

Hvem henvender kurset sig til:
Kurset er for dig der ønsker at styrke din intuition og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Du kan have glæde af kurset uanset om du er nybegynder, allerede er clairvoyant, behandler, leder, selvstændig etc.

Kan alle lære at få kontakt
Vi har alle haft denne kontakt engang og kan lære at genskabe den. Der er naturligvis nogle der har nemmere ved at genskabe denne kontakt end andre, da det handler om at “give slip”, komme indad og turde tage imod de store og positive budskaber.

  

Dato: 3. – 5. juli 2020
Pris: kr. 4.600,-.
Sted: Strandvejen 118, 1 Snekkersten.
Tider: Fredag 10.00 – 16.15, lørdag  og søndag 9.30 – 16.15.

 

 

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt og snacks. (Har du allerede de 3 første kurser i ThetaHealing, ydes du kr. 1000,- i rabat på dette kursus, og ønsker du efter dette kursus at tage min. 3 kurser i ThetaHealing, ydes du ligeså kr. 1000,- rabat på disse kurser).  Link til uddannelsen i ThetaHealing.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn, adresse, og tlf. DU BETALER FØRST, NÅR CORONA-KRISEN ER OVERSTÅET!!

Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966.

 

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Clairvoyance er at styrke din bevidsthed