Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

UDSOLGT - 2 dages kursus i Narcissisme - i Hellerup

23/03/2024 - 10:00

Psykopat - Narcissist - Sociopat - Dyssocial personlighedsstruktur

 

Hvad er forskellen? Hvordan ved du, hvad du har med at gøre - og hvordan støtter du dine klienter i at gøre sig fri af deres greb?

 

 

Kurset undervises af Betina Ekman

Narcissisme er forholdsvis ukendt for mange, både hvordan det udfolder sig, og hvordan man håndterer det. Derfor er det vigtigt, at vi som fagpersoner kan genkende adfærden, når vores klienter fortæller om deres oplevelser. 

 

Den “nemme” løsning er for nogle at forlade sin partner, at sige sit job op eller flytte. Men det er ikke altid så nemt eller muligt at slippe ud af narcissistens greb, fx når det er faderen til din børn…derfor er det vigtigt at du kan lære din klienter at leve med adfærden, uden at det nedbryder dem.

 

I psykiatrien har sociopater diagnosekoden F60. 2, og den korte beskrivelse er at de typisk er socialt ansvarsløse, normløse, impulsive, udnyttende, hensynsløse, og ofte har en kriminel eller antisocial adfærd. 

 

De kommer med garanti ikke i terapi for at slippe fri af problemerne - for de er overbeviste om, at det er de andre, der har og er problemet. 

Måske får du en i terapi, der er der for at skabe en nødvendig alliance med dig fx ift deres partner. Her er det ligeledes væsentlig at være vidende om, hvordan du vil blive forsøgt manipuleret med, og hvordan du kan lykkes med at spotte det og undgå at blive spundet ind i deres spind.

 

Er du interesseret i at kunne genkende tegnene og vide hvad der er væsentligt at arbejde med for alle, der har været udsat for en narcissist. Så tag med på kurset. 

 

Pris: Pris: 2.795,- opnå 20% med koden "traumefri" ved bestilling inden 31.12.2023

 

Tilmeld dig HER

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykopat - Narcissist - Sociopat - Dyssocial personlighedsstruktur Hvad er forskellen? Hvordan ved du, hvad du har med at gøre - og hvordan støtter du dine klienter i at gøre sig fri af deres greb?