Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

2 dage med "Healing af dit indre barn" i Charlottenlund

27/05/2017 - 10:00

Healing af dit indre barn - Ind i essensen

Er du træt af at føle mindreværd, ikke at føle dig god nok eller at du hele tiden skal være stærk og bevise du er ok som du er? 

Eller ønsker du bare at værdsætte og tro på dig selv? Sætte dig selv fri af fortidens mønstre og bånd? At kunne være mindfull og hvile i dig selv?

Så er indre barn kurset, "Ind i Essensen" noget for dig her den 27.-28. Maj. 

Som barn følte du dig måske ikke helt elsket, ikke set og hørt. Måske var der ikke den tid og opmærksomhed du havde brug for eller måske skete der noget meget traumatisk. 

Ofte vil der være flere hændelser eller episoder der kan få enhver 3-årig, til ikke at føle sig værdifuld og elsket. 

Desværre kommer vi over tid til at konkludere at vi ikke er gode nok som vi er. Og det igen medfører at vi lukker af for nogle af vores naturlige og medfødte kvaliteter, som feks glæde, tillid, indre sikkerhed, styrke og især følelsen af at være grundlæggende ok som vi er.

Som voksne kan vi, uanset hvor meget succes vi har, ofte opleve at disse gamle og smertefulde overbevisninger begrænser vores selvopfattelse og måde at være i verden på. 

Mange af os længes efter en dybere accept og væres form, som altid er nærværende og tilgængelig.

Når vi på en kærlig og nænsom måde møder og slipper de mønstre og overbevisninger, vi er kommet til at tro på som værende sande og som vi identificerer os med, frisættes vi os af fortiden og kommer mere tilstede med alle de kvaliteter vi naturligt har adgang til. 

Jeg underviser i "Indre barn" ud fra min erfaring, at det er døråbningen til frihed og naturlig væren, den du dybest set er.

Så du vil opleve at de to dage rækker ud over den almindelig terapiform, da vi tager udgangspunkt i din naturlige væren og ok-ness. 

---

Jeg tilbyder også individuelle sessioner i Healing af Indre barn og Ind i Essensen... ring gerne om mulighederne og læs mere på min hjemmeside.

 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindreværd? Så tal med dit indre barn - 2 dages kursus i Charlottenlund