Vegetarsushi for begyndere, København

21/05/2017 - 12:00

Nu har du mulighed for, at lærer at velsmagende vegetarsushi som er mindst lige så nuanceret som sushi lavet med fisk.

Et tilbud til dig, der er begejstret for sushi, men savner flere grøntsager og færre proteiner.

Mød den passionerede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher som Irma har udråbt til Danmarks sushi-ekspert nr. 1. Zoë har lavet sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Zoë Escher er også kendt fra Mad & Bolig, ALT for damerne, Copenhagen Food, Berlingske Tidende, Berlingske TV Femina, IN, Forbrugerrådets magasin "Tænk", Hotel & Restaurant og Jyllands-Posten.

På dette Vegetar for begyndere bliver du introduceret til følgende:

- Du lærer den vigtige kogning af sushiris og hemmeligheden bag de perfekte ris.

- om de grøntsager, der smager og passer bedst sushi.

- at lave den delikate og fløjlsbløde japanske omelet Tamago fra bunden.

- japanske madlavningsteknikker, der bruges, når du laver vegetarsushi.

- at lave lækker sushi med forskellige delikate råvarer, der ikke involverer fisk eller skaldyr.

I fællesskab laver vi trin-for-trin hosomaki (lille rulle), insite-out og futomaki (stor rulle).
Sushi som du efterfølgende har mulighed for selv, at lave i dit eget køkken.

Udtalelser

Tusind tak for en virkelig dejlig oplevelse! Den perfekte blanding af læring i teori og praksis, samvær og samtale. 4 kvinder er taget hjem med mod på at lave deres egen sushi på højt niveau, uden at det virker uoverkommeligt. Vegetarsushi er mindst ligeså tilfredsstillende som den med fisk og kan varieres på mange måder”.
Laura Laustsen

Hvor og hvornår?

Søndag den 21. maj 2017 kl. 12.00-14.00 hos Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 16. maj 2017

Pris per deltager 610 kr. Klik for tilmelding her:  Vegetarsushi begynder

Ved tilmelding af 2 personer er prisen 1220 kr. Klik her for tilmelding

Der kan også købes gavekort til kurset.

Læs mere om kurset på http://zoeescher.com/


Referencer:

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.

Restaurant Geranium, Hugo boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

 
PS: På Levlykkeligt’s søster-site

Wise On Life tilbyder Zoë Escher også Sushi kursus hjemme hos jer og i virksomheder. Læs mere ved at klikke her: Sushikursus for alle

For yderligere information kan jeg kontaktes på info@sakana.dk

 

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Vegetarsushi for begyndere, København