Integrativ Healing v. Jane Mejlhede og Henrik Halskov

Uddannelse som Intuitiv Livsleder, København

12/09/2017 - 19:00

Ny eksklusiv, intens og powerfuld uddannelse for dig, der vil dybere med dig selv og forbindes stærkt med din intuition, din kraft, dit lys og din indre visdom.

 Hvis jeg nu gav dig 3 nemme smutveje til at lytte til din sjæl, ville det være dejligt og bekvemt ikke? Og det kan jeg da også godt. Du skal bare:

- Være stille
- Åbne dit hjerte
- Være fuldt forbundet med din essens samtidig med, at du er groundet

Hvor svært kan det (helt ærligt) være? 

Jeg synes selv, det ind imellem har været ret svært at lytte. Og så må der ind imellem mere drastiske metoder til. Min egen sjæl (mit Højere Selv, hvad du nu foretrækker at kalde det i dig, som altid ved) har det så med at gå til yderligheder. Det er ikke altid lige behageligt, men det har været grunden til, at jeg nu efter mange års tågede visioner, er klar til at give min viden videre til fx dig, så du måske kan slippe for helt så mange udfordringer, som dem, jeg har valgt at give mig selv, fordi jeg ikke var i stand til at lytte.

På denne uddannelse giver jeg dig ALT, hvad jeg ved om, hvordan du lærer at lytte til din sjæl. Og ja - selvom jeg godt vil stå fast på de tre "nemme smutveje" helt overordnet - så er der selvfølgelig MEGET mere end det. Masser af inspirerende undervisningsmateriale, øvelser, ceremonier, ritualer, energiarbejde, healing og meditationer. Og så selvfølgelig kick-ass personlig og spirituel transformation, der kommer til at betyde, at du kan begynde at leve dit liv (endnu mere) i overenstemmelse med din dybeste visdom og sandhed, sådan at du ved, hvem du er, og kan folde dig ud med al din power og kreativitet, dit lys og din kærlighed.

Uddannelsen løber over 12 moduler fra september til maj i de helt nye lokaler hos Salig på Masnedøgade på Østerbro.

MODULER

Step 1 OPEN - Step 2 BREATHE - Step 3 ENERGY - Step 4 LET GO - Step 5 SILENCE - Step 6 SHADES - Step 7 POWER - Step 8 HEART - Step 9 FREEDOM - Step 10 CREATIVITY - Step 11 ESSENCE - Step 12 KNOWING 

Se alt om uddannelsen her

Hør mig blive interviewet i yogapodcasten #32 her

__________________________

Integrativ healing
www.integrativ-healing.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Intuitiv Livsleder. Uddannelse hvor du lærer at lytte til sjælens visdom og guidance