Sushikursus for børn (10-13 år), København

09/07/2017 - 12:00

Mød den passionerede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher som Irma har udråbt til Danmarks sushi-ekspert nr. 1. Zoë har lavet sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium. Zoë Escher er også kendt fra Mad & Bolig, ALT for damerne, Copenhagen Food, Berlingske Tidende, Femina, Forbrugerrådets magasin "Tænk", Hotel & Restaurant, Jyllands-Posten, KvindeGuiden m.fl.

Sushikursus for børn (10-13 år), er et kursus som foregår i børnehøjde og på børnenes præmisser.

Kurset er et tilbud til de børn, der interesserer sig for sushi, og som har lyst til at være kreative, og stå med hænderne i maden.
 
Barnet lærer om vaskemetoder og kogning af ris til sushi.
Barnet lærer at blande ris med eddikemarinade og afkøle risen.
Barnet lærer at skære forskellige slags grønsager og fisk til sushi. 
Barnet lærer at lave hosomaki (lille rulle), insite-out og futomaki (stor rulle).
Sushi som barnet selvfølgelig får med hjem i en opbevaringsbeholder. 

På kurset bliver der taget udgangspunkt i fisk og grøntsager, som er mest populære blandt børn. 

Reference

Vi var så heldige at tilbringe 2 timer sammen med Zoë Escher til sushikursus i børnehøjde. 

"4 børn i alderen og 6-8 år kastede sig ud i opgaven. Der var koncentration rundt om bordet og stor fornøjelse efterhånden, som fadene blev fyldt op med hjemmelavede ruller.  

Zoë Escher er fantastisk til, at få børnene engagerede i processen - hun starter helt fra starten med hvordan risene bliver kogt til hvordan den sidste rulle bliver skåret i smukke skiver. Det kan varmt anbefales ♡" 
 
Caroline Meldgaard, Børn i Byen
 

Hvor og hvornår?
Søndag den 9. juli 2017 kl. 12.00-14.00 på Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V.

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 9. juli 2017

Pris per deltager 405 kr. Klik her for tilmelding
Ved tilmelding af 2 personer er prisen 810 kr. Klik her for tilmelding

Der findes flere datoer på hjemmesiden.

Der kan også købes gavekort til kurset.

Læs mere om kurset på http://zoeescher.com/

 

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

For yderligere information kan jeg kontaktes på info@sakana.dk

 

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sushikursus for børn (10-13 år), København