Kærlighed og selvkærlighed uden kamp - for kvinden

Skræddersyet 3 ugers forløb: Eksperthjælp til din største udfordring som kvinde, rabat 3000;- indtil 2.juni

Skræddersyet 3 ugers forløb: Eksperthjælp til din største udfordring som kvinde, rabat 3000;- indtil 2.juni kl. 22.00.

3 ugers Forløbet starter d. 5 juni, hvor du får tilsendt første materiale. Prisen er lige nu (og kun nu) KUN kr. 997;- (Normalpris minimum 3997;-  - du kan læse mere om dette, længere nede i teksten her).

UNIK mulighed:

 

UNIK mulighed for at lære at vende dit "mørke" til lys - til evnen til at skabe en selvunderstøttende og "sand i sjælen" måde at være på i dit liv som kvinde: En måde, som bygger på en speciel metode til at vende "energien" i dit du troede var din største frygt, barriere eller "sjæls-print". Vende den, så den i stedet bliver en fantastisk forståelse for dine dybeste behov og længsler, som du kan handle selvkærligt og selvunderstøttende på. (I kærlighedslivet og i livet også).

 

3 ugers unikt forløb, der forvandler det "standhaftige" inde i dig - det du troede var umuligt at lave om på, til en ny måde at være visdomsfuld på som kvinde i vores nye tid - vores nye paradigmer om kærlighed og selvudvikling.

 

Helt exceptionel mulighed lige nu, for at være medskaber af et specialdesignet forløb til kvinder, der er klar til at slippe kampen for kærligheden (også den til dig selv). Og i stedet få adgang til din visdom, til alle dine smukke følelser, din glæde og din "magi".

 

Og som er klar til at lære, hvordan du stiller op for dig selv, på en måde der både anerkender(HELE) dig som den kvinde DU er, og manden som mand.

 

Derfor er forløbet unikt: (Og en chance, du sjældent får).

Forløbet er unikt, fordi det skabes undervejs, så det adresserer lige nøjagtig det du har brug for mens forløbet kører. Forløbet er en kombination af undervisningsmateriale: lydfiler og video, PDF med læsning og øvelser, guidede meditaioner OG 3 x 50 minutters én til én samtaler med mig. Hvor du får adgang til mine 19 års ekspertise ift. kvinders indre og ydre liv (Og kærlighedsliv - også når det er toksisk og nedgørende). Samtalerne ligges, når det passer dig.

 

Normalpris på et forløb som dette er minimun 3997;-. Men dette forløb er en førstegangsudgave, hvor jeg bruger deltagerfeedback til at skabe et "hovedforløb", som knivskarpt retter sig mod at hjælpe kvinder med at slippe den bagage og de inprints, som er så universelle og generelle for kvinder, at vi ikke engang opdager de er der - heller ikke selvom vi udøver selvhjælp og terapisamtaler i flere år.

Hovedforløbet kommer senere i år, og altså til en minimumpris af kr. 3997;- Men du betaler kun kr. 997;-, hvis du tilmelder dig senest 2. juni kl. 22.00

Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig: 3 ugers forløbet: Fra såret kærlighedskriger til visdomsfuld kvinde

Når du tilmelder dig, får du straks adgang til en intro øvelse: Tillad dig selv, som du kan bruge til at forberede dig på kurset. Ligeledes bliver du kontaktet af mig med det samme, så vi kan snakke om, hvordan du gerne vil have dine én til én samtaler.

 

Tilbuddet slutter 2. juni kl. 22.00

 

Ses vi? 

 

Hvis du har spørgsmål til mig ang. indhold, adgang til materiale eller tilmelding mv, så er du velkommen: Helena@awomansheart.dk eller sms på 23202116, inkluder din mailadresse her.

Kærligst Helena

 

 

__________________________

Helena Maria Nylander, ekspert i dysfunktionelle forhold og feminin mentoring. Desuden Coaching og psykoterapi samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Skræddersyet 3 ugers forløb: Eksperthjælp til din største udfordring som kvinde, rabat 3000;- indtil 2.juni