Sensitive børn i balance - seminar i København

12/06/2017 - 18:00

Seminar ved Lise August, autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi. Forfatter til bøgerne 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke' og 'Sensitive børn og voksne'.

Ønsker du at kunne forstå, håndtere og støtte særligt sensitive børn? Ønsker du at give et sensitivt barn styrken til at bruge følsomheden positivt i hjemmet, skolen og institutionen? Har du brug for redskaber til at lære barnet at leve i harmoni med sin sensitivitet?

Få svar på disse og mange andre spørgsmål og lad dig inspirere af en række levende eksempler fra hverdagen. Seminaret giver dig praktiske redskaber, som kan bruges til at håndtere udfordringer i situationer hvor sensitive børn er mere sårbare. Du får inspiration til og overblik over, hvordan det at være særligt sensitiv kan ses som en fordel for dit barn og hvordan du kan hjælpe dem til at udnytte dette potentiale. 

Seminaret henvender sig til forældre, bedsteforældre og andre nærtstående voksne, som ønsker at kunne genkende, forstå og støtte særligt sensitive børn. Seminaret retter sig også mod fagpersoner - f.eks. lærere, pædagoger, dagplejere, sundhedsplejersker, psykologer og psykoterapeuter.

Seminaret foregår den 12. juni 2017 kl. 18-21 i Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V.  
Dørene åbnes kl. 17.30.

Pris 340 kr.

Du kan læse mere om seminaret og tilmelde dig på vores hjemmeside:

http://www.sensitiv.dk/hsp_brn_seminar1

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sensitive børn i balance. HSP børn seminar forældre