Kærlighed uden kamp - for kvinden

Støtter du rigtigt op om dig selv? Gratis E-bog

Blog forfatter

Download bogen HER

Kender du følelsen af dårligt selvværd og selvtillid, frustration og tøven, når du har besluttet dig for at lave ændringer i dit liv? Bare rolig- det er helt normalt! Faktisk kan disse symptomer være et (nogle gange lidt for) tydeligt tegn på, at det du har besluttet dig for at gøre eller ændre, er virkelig virkelig vigtigt for dig.

Det kan også være, at du oplever alle de her svære følelser, fordi du ikke er helt sikker på, hvad det er du virkelig vil....i livet...i jobbet...i parforholdet eller med din virksomhed. 

Usikkerhed omkring mål, behov, grænser og egne evner, skaber stressfølelse og frustration og følelsen af at sidde fast.

Det kan være super hårdt, krævende og frustrerende at fastholde motivation og handling i processen med at lave ændringer i sit liv. Oplevelsen af indre modstand - og så sandelig også ydre  modstand - er til tider overvældende, og det er også hovedårsagen til, at mange giver op eller måske slet ikke kommer i gang.

Årsagerne til denne indre modstand og frustrationsfølelse, er mange. Og de stammer næsten alle sammen fra enten naturlige neurologiske forsvarsmekanismer eller fra ubevidste mønstre, som man ofste slet ikke er bevidst om.

Jeg har lavet en lille E-bog, der fortæller lidt om de mekanismer, der holder os fast og om, hvilke rutiner man kan indføre i sit liv, for at styrke sin forandringsproces. Du kan downloade bogen HER. 

__________________________

Helena Maria Nylander, ekspert i dysfunktionelle forhold og feminin mentoring. Desuden Coaching og psykoterapi samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
selvtillid selvværd hjælp og råd til dig i gratis E-bog