Profil

Navn
Sarah Zobel Kølpin
Titel
Foredragsholder, forfatter og erhvervspsykolog
Hjemmeside
Sarah Zobel Kølpin
E-mail
sarahzobelkoelpin@gmail.com
Telefon
Adresse
Strandvejen 451, 2930 Klampenborg

Introduktion

Sarah Zobel Kølpin er forfatter, foredragsholder, coach og desuden Cand.Psych fra Københavns Universitet. Sarah Zobel Kølpin begyndte med at læse både psykoterapi og psykologi i London, derefter et år i New York på Columbia University, for til sidst at komme hjem og afslutte psykologistudiet i København. Sarah Zobel Kølpin er specialiseret i erhvervspsykologi og har skrevet speciale i Holistisk Lederudvikling.

Sideløbende med studiet har Sarah Zobel Kølpin arbejdet indenfor rekruttering (Compass) og lederudvikling (Novo Nordisk).

Fundamentet i mit arbejde er en kombination af østen og vesten. En kombination af den videnskabelige psykologiske tilgang og den østerlandske spirituelle forståelse af mennesket. Dette kommer til udtryk i en holistisk opfattelse af mennesket som en syntese af af krop, sind og sjæl.

I dag arbejder Sarah Zobel Kølpin med foredrag, coaching og terapi, foruden at være forfatter til Lev dig lykkelig nu, den succesrige bog om Positiv Psykologi. Sarah Zobel Kølpin's seneste bog hedder Tør du mærke livet på Politikens Forlag, et kapitel fra bogen er bragt som Ugens Artikel her på Levlykkeligt.dk

Sarah Zobel Kølpin arbejder også med virksomheder indenfor leder- og medarbejderudvikling.

Sarah Zobel Kølpin hjælper også med driften af to hoteller i Tisvildeleje:

www.helenekilde.com
www.strand-hotel.dk

 

Brancher

  • Psykolog
  • Coaching
  • Meditation
  • Foredrag
  • Ledelse

Hjemmesider

Kort


Sarah Zobel Kølpin - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt