Sænk Stressniveauet

Sænk Stressniveauet.
Jeg har igennem flere år observeret hvad ansigtakupressur gør ved kroppen på en skånsom og positiv måde.
Ansigtsakkupressur kan hjælpe dig med at finde roen .
Jeg arbejder med 52 akuprsurpunkter i ansigtet, samt lymfedrænage og du opnår en dybere ro. 
Samme effekt som ved hypnose, hvor hjernefrekvens er på theta-bølger, niveauet lige får du falder i søvn.
Akupressur hjælper med at neutraliser stresshormonerne som, adrenalin, nor-adrenalin og kortisol og giver kroppen ro.
Det kan afhjælpe dine symptomer her og nu, og du kan finde roen til konstruktivt til at arbejde med en fremadrettet løsning.
Jeg anbefaler 3 behandlinger med 14 dages mellemrum.
Pris pr. behandling 500 kr. eller et tre turskort til 1300 kr.
Efterfølgende kan du vælge at fortsætte i terapi med en pakke på 5 sessions at 1,5 time til pakkepris 3000 kr.
Behandlingen foregår i Odense og efter nærmere aftale også på Sjælland.
Stress påvirker hele kroppen og forringer din livskvalitet væsentligt. Du kan være så stresset, at du i perioder ikke mærker dig selv og alt drukner i tankemylder.
Hvad sker der med dig i denne proces?
Stress en instinktiv kamp-flugt reaktion. Stress sætter os i stand til at fungere bedre ved at skærpe vores sanser og øge vores muligheder for at klare os over for en mulig fjende. Både kamp og flugt kræver en energimobilisering. Det er hensigtsmæssigt når det gælder vores overlevelse, men at være kronisk stresset påvirker kroppen. 
Der frigives hormoner, der påvirker immunforsvaret og nervesystemet.
Hormoner er kemiske stoffer, der afgives til blodet fra kirtler, og påvirker væv og organer. Binyrerne er sådanne hormonproducerende kirtler, der både producerer adrenalin-hormonet og hormonet kortisol. Adrenalin forbereder vores krop på fysisk og psykisk belastende tilstande ved at øge hjertets pumpning. Kortisol har en lang række virkninger på vores stofskifte. Kortisol frigives via HPA-aksen (hypotalamus-hypofyse-binyreaksen), og frigiver energi til kroppen og det stimulere immunsystemet til at omdirigere de hvide blodlegemer fra blodet ud i vævene, hvor de hjælper med at bekæmpe infektioner. Ved længerevarende stress virker kortisol derimod hæmmende på immunsystemet, og det betyder, at langvarig stress øger risikoen for infektioner.
Vores nervesystem styres af hjernen, og består bl.a. af det autonome nervesystem, som vi ikke har kontrol over. Det autonome nervesystem består igen af to dele, det sympatiske og det parasympatiske nervesystem.
Men hvis belastningerne varer ved i timer, dage, uger eller flere måneder, dvs. ved langvarig stress, hæmmes immunsystemet. Når kroppen er i alarmberedskabstilstand, og har brug for hurtig energi til at kæmpe eller flygte, er det mindre vigtigt, at bekæmpe infektioner. Det er en opgave der kan vente, til den livstruende fare er ovre. Derfor bruger kroppen ikke energi og ressourcer på opgaver så som fordøjelse, forplantning og et effektivt immunsystem, når den er i akut fare. Et hæmmet immunsystem er også grunden til, at man lettere bliver syg med fx forkølelse eller influenza, når man er stresset i længere tid. Dertil kommer at en række stressrelaterede og kroniske sygdomme, så som astma, allergi, sukkersyge, epilepsi, forhøjet blodtryk og mavesår forværres ved stress. Man kan generelt sige, at stress øger vores risiko for at udvikle og få symptomer fra sygdomme, som vi latent har anlæg for, og som vi formentlig ville få på et senere tidspunkt.
Tid kan bookes på tlf. 30 20 53 89

__________________________

Bettina Pedersen
Mentor, terapeut og coach
Facebook: https://www.facebook.com/Outside2inside.dk/?pnref=lhc
E-mail: bettina@outside2inside.dk
Tlf. +4530205389

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sænk Stressniveauet