Profil

Navn
Lene Kirk
Titel
Mindmentor Coach med speciale i mindfulness, yin yoga efter årstiden og work-life balance for sansestærke,
Hjemmeside
www.mindmentor.dk
E-mail
info@mindmentor.dk
Telefon
Adresse
Ikke oplyst

Introduktion

Lene har en mangeårig erfaring som holistisk coach og mindfulness instruktør og har gennem 20 år arbejdet med personlig udvikling både som coach og terapeut. Lene er blandt andet uddannet Mindfulness instruktør, stresscoach, psykospirituel coach og vejleder, samt De Ni Kraftfelter Coach og mentor. Derudover er jeg uddannet Yin Yogalærer. Lenes passion for livsenergi, livsstil og kropsbevidsthed, har ført til flere efteruddannelser indenfor åndedrætsterapi, yoga og meditation.

Mit speciale er work-life balance for sansestærke, således at det er en styrke at leve efter årstiderne.

Mindfulness er en vigtig del af mit liv for at kunne være med det hele - det giver mig ro og tillid i livet til at kombinere alle de aktiviteter, som er en del af mit liv. Jeg har det meste af mit liv været fascineret af, hvordan vi påvirkes af farver og hvilken indflydelse omgivelserne og årstiderne har på vores velbefindende og livsenergi.

Derfor har jeg udviklet Mindfulness til årstiderne, hvor jeg kan bidrage med mange værktøjer, øvelser og al min visdom i form af undervisning, samtaler og coaching, - og møde mennesker der hvor de er.

De redskaber jeg arbejder med er så powerfulde – da de både har den indre udvikling og den ydre fysiske og visuelle. Med tanken om at alt er energi – både farver, relationer, ting, vores omgivelser og at vi skaber med vores tanker – handler det om at arbejde ud fra kernen. Så du har mulighed for at blive støttet på din indre udviklingsvej og få ”back up” fra dine...

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Mindfulness
  • coaching
  • Kurser, workshops
  • livsenergi

Hjemmesider


Lene Kirk - Mindmentor - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt