Video

Lav selv webfilm, der booster din business og gør det meget nemmere for dine klienter, kursister eller kunder, at vælge dig!

Med online kurset ”Filmkursus for selvstændige” kan du nemt lave dine egne fantastiske webfilm lige til at sætte på din professionelle profil på Levlykkeligt.dk. Vi byder velkommen til et helt unikt onlinekursus i kunsten at tilrettelægge, producere og oploade dine helt egne webfilm. Film, der gør det sjovere, mere personligt og meget mere informativt at besøge din profil eller videoblog på forsiden af levlykkeligt.dk.

Brug også filmene på alle de flader, du ønsker: Din hjemmeside, Facebook, YouTube, Twitter – The sky is the limit.

Det er meget lettere, sjovere og billigere end du tror. Og det bedste af det hele: Film virker!

Det får du: På halvanden time – i 8 tætpakkede videoer fulde af aha-oplevelser, facts, fif og "insider" viden – lærer du hvordan, du nemt og billigt laver film. Kurset er bygget op over 6 overskuelige moduler – helt fri for nørdede fagudtryk og kedelige termer – og viser dig trin for trin hvad du skal gøre, hvordan og hvorfor. Kort sagt: Du får alt det du skal vide for at få succes med film i din markedsføring!

Du lærer:

 • Hvorfor du slet, slet ikke skal investere i dyrt udstyr, men hvad du med fordel kan investere i, som er billigt at anskaffe og nemt at håndtere
 • De afgørende principper for lyd og lyssætning.
 • Hvordan, du forbereder dine film, så dine budskaber bliver glasklare og knivskarpe
 • Hvordan, du optager og efterfølgende redigerer og klipper dine optagelser til en spændstig filmoplevelse
 • Hvordan du ryger gevaldigt langt op på Google når dine kunder søger på det, du gerne vil findes på
 • Og ikke mindst lærer du: at producere to helt konkrete filmtyper, som vil booste din forretning og gøre det meget nemmere for flere at vælge netop dig.
 • Som ekstra bonus får du også …:
 • Blueprints (opskrifter) lige til at downloade, der viser dig præcist HVILKE spørgsmål, du skal stille dine kunder når du laver en referencefilm, så andre bliver overbevist om dine helt særlige kompetencer
 • En gratis Spørgsmål & Svar-dag i Filmbyen i Århus med fri adgang til ALT, hvad filmproducenten Michael Johnsen ved om at tilrettelægge og producere film, der kan ses på bundlinjen.


Dette helt unikke online-kursus er for …:

 • Dig, der gerne vil markedsføre dig mere levende, mere nærværende, mere unikt og mere personligt
 • Dig, der ikke gider lange kursusdage, men vil lære det hele i egne omgivelser – præcist når DU har tid og i dit eget tempo.

Præsentationsfilm er den vej fremtidens markedsføring går. Så det bør du overveje ;-)

Indtil da kan du selvfølgelig sagtens klare dig med et godt portrætbillede, evt. overveje om du ikke skulle få taget en stribe af en af de professionelle topfotografer vi anbefaler og har rabataftale med.

Indtil nu har det at få lavet fx en præsentationsfilm nemlig været en dyr, tidskrævende og måske også præstationstyngende affære; plus at du skal være ”i dit es” lige præcis den dag hos filmproducenten.

Hvad værre er: hvad nu hvis du ønsker at ændre dit budskab og filmen er lavet?

Derfor er det så vigtigt at du kan gøre det hele selv, så du nemt og hurtigt laver nye opdaterede film. Har du gjort det et par gange, bliver det nemmere. Måske ligefrem en sjov sport at være din egen ”filminstruktør”.

Med en Pro eller Pro Business profil opnår du Levlykkeligt rabat på Michael Johnsens roste kursus ”Filmkursus for selvstændige”.

Pris

Når du har betalt din Pro eller Super Pro profil får du filmkurset til en særlig Levlykkeligt pris som er 1250 kr. (normalpris er 1875 kr.). Hertil kommer udgifter til det tekniske udstyr du bliver anbefalet i kurset. Det løber inkl. kurset i alt op på ca. 5000 kr. hvilket er langt mindre end at få lavet bare én film hos en professionel videoproducent. Og så kan du lave så mange du vil!

Opnå rabatten til filmkurset ved at sende en mail kontakt@levlykkeligt.dk hvor du oplyser at du har betalt din Pro eller Super Pro profil på Levlykkeligt.dk. 


Se og læs mere om Filmkurset på Mikaels hjemmeside. Klik her på: Filmskole for selvstændige

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
5. Præsenter dig på Video | Levlykkeligt.dk