Inspiration til din indre og ydre rejse


Livskvalitet - få inspiration til din indre og ydre rejse

Velkommen til Levlykkeligt.dk; Danmarks førende og mest besøgte portal for livskvalitet. Her finder du inspiration både til din indre - og ydre rejse. Levlykkeligt er i 2014 blevet beriget med den smukke søster-rejsesektion “Wise On Life”, wiseonlife.dk der inspirerer med skønne udvalgte rejser til hele verden, livsstil og oplevelser.

Levlykkeligt inspirerer dig på din indre rejser, til at skabe din livskvalitet indefra, og i dit forhold til andre mennesker, til livet og til verden.

Wise On Life inspirerer dig til særligt udvalgte skønne rejser, rejseoplevelser, livsstil, accessories m.m der beriger din livskvalitet.

Begge sites beriger og gør dig klogere på livet, åbner dine øjne. Fællesnævneren er livskvalitet.

Større udsyn giver større indsigt, større indsigt giver større udsyn.

Ønsker du mere livskvalitet, hjælp eller inspiration til at finde en ny vej i livet?

Dagligt finder du nye inspirerende kvalitetsblogs, videoer, artikler, kurser, rejser, foredrag , retreat og meget mere. Her kan du gratis hente inspiration fra de bedste eksperter i livskvalitet og personlig udvikling – både i dit privatliv og arbejdsliv.

Her får du tips, råd og inspiration til din personlige udvikling og livskvalitet. Gå fx til foredrag, udfordrer dig selv; tag på kursus, fx retreat eller tag på rejse med fokus på personlig udvikling. Eller find præcis den coach, psykolog, psykoterapeut , mindfulness , meditationslærer, Yoga lærer eller mentor m.fl. som du har behov for.

I det voksende marked både af kurser, foredrag, seminarer, retreats m.m og coaches, psykologer, terapeuter, mindfulness  og meditationslærere, yoga undervisere m. m. åbner Levlykkeligt.dk op for en ny gennemsigtighed hvor du selv i dit eget tempo kan danne dig indtryk af hvad som passer til dig. Så kig dig omkring.

Du er også velkommen til at komme med ombord ved at klikke på linket herunder: 
Opret din Levlykkeligt profil her.

Eller blot tilmelde dig vores populære (på forsiden) med seneste nyt udvalgt af os ved at klikke her: Levlykkeligt Nyhedsbrev 

Hvis du gerne vil annoncere eller have særlig PR-omtale på Levlykkeligt som kommer bredt ud på nettet, anbefaler vi at du kigger på unikke skræddersyede markedsføringservices ved at klikke på linket her: Reklamebureau & PR-bureau Levlykkeligt Live 


Levlykkeligt's Vision og Mission

Levlykkeligt's vision er at fremme hele feltet for livskvalitet og personlig udvikling; at inspirere til bedre relationer mellem mennesker og derved bidrage til en bedre verden. 

"Vi kommer ikke længere med andre end vi er kommet med os selv"

Levlykkeligt's mission er at samle og forbinde alle jer professionelle der skaber livskvalitet og personlig udvikling med jer som har brug for det. Bedre relationer handler dybest set om personlig udvikling. I livet og arbejdslivet.

Hver dag finder du nye inspirerende kvalitetsindlæg, blogs, videoer og artikler på forsiden, hvor du også tilmelder dig nyhedsbrevet, som du modtager ca. 5 gang årligt. Og hvis du selv vil dele eller diskutere nye skæve vinkler på livet, så er Debat forummet åbent 24 timer i døgnet.

Husk at kigge i Kalenderen efter de nyeste foredrag, kurser og retreats. I Tilbud finder du gode priser på blandt andet coaching, psykoterapi, psykolog, terapi og rejser.

Søger du personlig støtte, så gå ind på  Find ekspert. Søger du inspiration til din virksomhed? Ja så klik på  Find ekspert For virksomheder.

Vedholdende vil vi gøre alt for at Levlykkeligt.dk vedbliver med at være et åbensindet, nærende og styrkende inspirationsforum for mennesker i udvikling, og at det som ringe i vandet vil fremme og bidrage til at skabe mere lykke, rummelighed og livskvalitet i verden.

Vi tror på åben, delende og givende kommunikation. Både indenfor og på tværs af faggrænser. I et fællesskab der ikke alene udvisker forskelle men forener, idet vi fokuserer på både at berige os selv og hinanden.

Vi ønsker mere lykke i verden. Ved at give og gøre andre godt. Sammen skaber vi det gode liv.

Filosofien bag Levlykkeligt

Navnet "Lev lykkeligt !" - skal ikke forstås som et "krav", men derimod som en opfordring til at vi hver især stiller spørgsmålet: hvad er meningen med livet, hvad giver livsmening for os selv og andre. Kort sagt: hvorfor er vi her?

På samme måde som filosoffer, og fx Dalai Lama, og mange åndelige fyrtårne med og før ham, besvarer spørgsmålet: hvad er meningen med livet? Når Dalai Lama kort og kontant, blødt op af sit underfundige smil, svarer ”Be Happy !” – efterfulgt af kunstpause der efterlader os med larmende stilhed – er det netop for at du selv bør åbne op for at søge svar for dig selv og finde din egen vej - alene eller sammen med andre.

Derfor er det vigtigt at understrege at levlykkeligt.dk danner ramme for jordbunden rummelighed hvor alle skal kunne være med.

Levlykkeligt's mantra: "Vi kommer ikke længere med andre end vi er kommet med os selv"  spiller ind på flere planer: psykologisk, spirituelt, socialt, etisk - samfundsmæssigt. Vejen til gode relationer og en bedre verden handler som udgangspunkt dybest set om personlig udvikling.

Selvom den personligt oplevede lykkefølelse er dyrebar, er Lykke ikke kun individuel eller en øjebliksoplevelse. Mange undersøgelser peger på at menneskers ”lykkefølelse” ikke bare bliver større, men faktisk mere vedvarende ved at gøre noget godt for andre og med andre - end ved køb af forbrugsgoder. Derfor ville det give god mening ikke bare at gøre livskvalitet op i bruttonational-produkt men også i bruttonational-lykke.

Lykke er ikke ting, og heller ikke kun en individuel opgave. Lykke handler om meningen med livet. Ikke kun på det personlige plan, men især i vores forhold til andre mennesker - da livgivende gode relationer netop skaber dybere meningsfylde. Vi er mere end os selv: vi bliver hvad vi giver - til os selv og til andre. Levlykkeligt.dk fokuserer derfor på den form for lykke vi oplever med og igennem andre mennesker. Med Levlykkeligt.dk ønsker vi at fremme en skærpet fælles fokusering på lykke og mening med livet som vi tror på bærer en forenende kraft i sig. En forenende kraft der fremmer og styrker gode relationer, samler fællesskab om det gode liv. Og så er vi tilbage til start: Når vi kommer videre med os selv, kommer vi også længere med andre – og verden.

Hvad er lykke, og hvordan vi bliver lykkelige - hører til livets vigtigste spørgsmål - som ingen af os  kan, skal eller bør gå forbi. Alle søger lykken- da nogen næppe vil svare nej på spørgsmålet: ønsker du at være lykkelig? Når vi taler om lykke taler vi altså om meningen med livet og hvorfor vi er i verden? I al beskedenhed, er det levlykkeligt.dk's mission og hjerteblod at bane vejen for at lige præcis du tager stilling. Vi håber at du måske bliver klogere, bliver inspireret, deltager, oplever mere glæde og livskvalitet.  Vi byder dig velkommen til at berige dig selv og verden.

Vi ses i Solen

Team Levlykkeligt.dk

Se også her hvad andre siger om Levlykkeligt.dk: Sagt om Levlykkeligt

Os bag Levlykkeligt.dk

Jens Estrup, Filosof, stifter og partner.
Signe Saxe Jessen, Medstifter og partner .
Henriette Zobel, Protektor og associeret partner.

 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Personlig udvikling og livskvalitet. Besøg Levlykkeligt.dk