Mindjuice Coachuddannelse [Core Curriculum]

Blog forfatter

Mindjuice Coachuddannelse [Core Curriculum]

Bliv certificeret coach hos Mindjuice i København eller Aarhus

En unik fusionsuddannelse i kognitiv coaching, kraftfuld kommunikation, Enneagrammet, personligt lederskab og systemisk tænking. Coachinguddannelsen forener de nyeste coaching-værktøjer med omfattende træning af dig som coach. 
 

GODKENDT AF ICF

Mindjuice's Coachuddannelse [Core Curriculum] er ACTP-godkendt af International Coach Federation (ICF) - verdens største brancheorganisation inden for coaching.

 

Uddannelsens indhold

Mindjuice's Coachuddannelse [Core Curriculum] er baseret på kognitiv og transformationel coaching. Herudover bruger vi en række af de seneste og mest anvendelige redskaber, blandt andet Enneagrammets typelære og skygge-coaching. I løbet af de fem moduler, som coach-uddannelsen forløber over, får du en bred indføring i de bedste og nyeste redskaber du har til rådighed som coach, samtidig med at du bliver trænet i at bruge dem.
 

Målet er at du, når du har gennemført uddannelsen, føler dig hjemme i rollen som coach, du har redskaberne helt inde under huden, og det at anvende coaching forkommer dig naturligt. Du vil blive trænet i din ’being’ eller tilstand som coach løbende gennem forløbet, da vi anser det, som den vigtigste faktor hos en ekstraordinær coach.  

 

Du lærer at:

 • anvende de bedste og nyeste coaching teknikker.
 • bringe dig selv i en optimal being/tilstand som coach.
 • skabe gennembrud hos dig selv og den, du coacher.
 • støtte din coachee i at nå sine mål og drømme.  
 • genkende de forskellige persontyper, du møder som coach.  
 • se gaven og potentialerne i dine og andres skyggesider.  
 • skabe en succesfuld forretning som coach.


Program  
Læs mere om coachuddannelsens indhold og se datoerne for 2017 i vores program.
Download program som pdf her

 

NÆSTE HOLD STARTER:
27. februar 2017 i København

 

Læs hvad tidligere deltagere siger:    

"Jeg har oplevet Pernille som kursusholder i flere sammenhænge. Hun er en stor kapacitet. Hendes professionelle tilgang og inspirerende udtryk gør, at det er sjovt og meget lærerigt at deltage i hendes undervisning. Jeg kan varmt anbefale hende som coach og underviser."  

- Charlotte Fruergaard, 40 år, Direktør, WinLife    

 

"På coachuddannelse har jeg fået en masse nye redskaber, der virkelig åbner øjnene og virker helt vildt godt. Jeg er blevet inspireret til at anvende coaching i mit arbejde. Det er blevet tydeligt for mig, at coaching ikke bare handler om at behage mennesker - men om at gøre en forskel i verden".  

- Thomas Rydahl, 32 år, ideudvikler.    


"Jeg har tabt 10 kilo, er begyndt at løbe 3 gange om ugen og træne spinning og styrketræning 3 gange om ugen - og så er jeg blevet en god coach og en bedre kæreste."  

- Andrea Bak, journalist og forfatter, 36 år.  

 

"Coachuddannelsen har betydet, at jeg ser verden med meget mere nuancerede øjne, og at jeg tænker langt mere positivt og kan fokusere på mine egne og mine medmenneskers potentialer."  

- Kurt Nielsen, leder, familieterapeut og coach, 52 år.    

 

"Coachuddannelsen er fantastisk. Stoffet er spændende og lærerigt og bliver formidlet på en utrolig kærlig og professionel måde."  

- Katrine Øigaard, 39 år, musiker.    

 

”Man får helt vildt mange input på coachuddannelsen. Jeg har lært en masse om mig selv, om reaktionsmønstre og handlemåder. Og jeg kan se, hvor meget det giver at ændre på dem.”

- Malou Bonfils, 47 år, studerende.    

 

"Kære alle hos Mindjuice, I skal vide, at jeg har oplevet et fantastisk halvt år med coachuddannelsen og Mindjuice. Tak for det. I er nogle strålende inspirationer og formidlere, der brænder max igennem med jeres engagement. Jeg har fået langt, langt større udbytte, end jeg havde forventet mig og rykket mig meget i min gode retning".  

- Anne Sund, 34 år, sygeplejerske.    

 

”Fantastisk! Fabelagtigt! Vanvittig udfordrende! Jeg kan ikke finde superlativer nok. Jeg har rykket mig hen et sted jeg ikke troede muligt og jeg er slet ikke færdig. Tværtimod!"  

- Stine Jensen, 34 år, pædagogmedhjælper.    

 

"Jeg har fået en selvsikkerhed i coaching, kommunikation og at sætte mål op for både mig selv og mine coachees. Jeg har set gennembrud hos andre, ud fra den coaching, jeg har givet dem. Jeg kan bruge mit liv til at coache”  

- Irene Hage, læge og forfatter til bestselleren "Kvinde, krop og sundhed".

 

"Jeg er blevet klogere, overrasket, stærkere, har fået mere mod på mig selv, er blevet gladere, sundere, modige, nærværende, tålmodig og styrkende."  

- Michael Bjørnskov, salgsdirektør    

 

"Jeg har fået en stærkt voksende følelse af, at jeg kan realisere drømme og mål for mig selv – resignation overfor tidligere drømme er fortid.”  

- Heidi Vineke, 37 år, Klassisk rideinstruktør.    

 

”Jeg har genfundet mit mantra: Alt er muligt.”  

- Annijamila Qvist, 29 år, projektleder og tv-vært.      

 

"Mindjuice's Coachuddannelse er en vild øjenåbner af en rejse, som tørrer duggen af brilleglasset. Der er en masse, som jeg har anet konturen af og især ens eget spejlbillede bliver meget tydeligt. Du får tørret duggen af dit syn på verden og af relationerne til andre."  

- Anne Winther, journalist og blogger    

 

MERE INFORMATION
Læs mere om Mindjuice's Coachuddannelse her

__________________________

Mindjuice Academy tilbyder coachuddannelser, Lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på: http://www.mindjuice.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Unik uddannelsen i kognitiv coaching, personligt lederskab, kraftfuld kommunikation og Enneagrammet