Psykoterapi København Anne Jørgensen

Mindfulness Kursus og Yoga 22.-29. april 2017 på smukke Mallorca.

22/04/2017 - 18:00

Mindfulness kursus og Yoga på smukke Mallorca,  22.-29. april 2017
 
FRA MINDFULNESS TIL HEARTFULNESS
Nyd dette nærende, sanselige og livgivende kursus. Ren ferie for krop og sjæl:
Vi lever med adskillige krav hver dag og skal hele tiden videre. Blive bedre og dygtigere. Det kan være svært at finde pauser. Faren er, at vi lever i fremtiden – og hvor forsvandt NUET hen? Der hvor livet er? Det kan du lære om på Mindfulness retreat på Mallorca.

Mindfulness hjælper os til at blive bevidste om de mønstre og måder vi håndterer livet på. Ved at observere disse mønstre, hjælpes vi ind i nuet, og har mulighed for at se nye muligheder - og nogen gange forandre. Fra denne base kan der åbnes for Heartfulness  - det endeløse rum af hengivelse til det som er, og frigørelse fra hvem vi tror vi er. Et nyt liv med muligheder kan åbne, og derfra kan vi begynde at udforske vores generøse væren autentisk og hjertelig.

Indgroede mønstre kan for mange være svære at bryde uden støtte udefra. Sindet er jo opsat på at forsvare vaner. Derfor vil vi være opmærksomme kontinuerligt fra nu til nu, for det er som bekendt kun  i nuet vi kan forandre. Ved at favne, og favne med mildhed, kan lidelse slippes og hengivelse til det/den du er bliver muligt.

Du er velkommen til gratis at downloade lydfiler, om Mindfulness meditation og Kropslig opmærksomhed, og inspireres og få appetit inden kurset :)  Klik HER, så kommer du ind på min hjemmeside hvor filerne er.

Er du interesseret? Så få yderligere oplysninger vedr. kurset klik HER

Du kan også ringe til Anne Jørgensen, eller maile på info@lifeprocess.dk

Hør nærmere Ring venligst til mig på 24891071

Om Kursusholder Anne Jørgensen

Psykoterapeut og kropsterapeut Anne Jørgensen, med 30 års erfaring

Jeg støtter processer i vækst med viden, erfaring (egen virksomhed siden 1986), humor og varme. Min indstilling til mig selv og det arbejde jeg har i hænderne er "walk the talk", så det jeg har at give er tillidsvækkende. Jeg elsker at lære, og er selv i forskellige lærings sammenhænge, hvor vi er kærligt konfronterende med hinanden på vores vej i livet. Er kendt for en kreativ evne til at hjælpe løsninger på vej. Jeg forener forskelligheder, så de bliver en kilde til læring og vækst og hermed til blivende forandringer

__________________________

Krops- og Psykoterapeut Anne Jørgensen, København
www.lifeprocess.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulness kursus og Yoga på Mallorca m. Psykoterapeut Anne Jørgensen, 22.-29. april 2017