Mindjuice Masteruddannelse [Master Curriculum]

Blog forfatter

MINDJUICE MASTERUDDANNELSE

Bliv certificeret teamcoach hos Mindjuice

 

Mindjuice Mastercoach Uddannelse er for dig, der allerede er uddannet coach og ønsker at være blandt de bedste team- og mastercoaches. Det er en uddannelse langt udover det sædvanlige, som tager din coaching og personlige lederskab til et helt nyt og skyhøjt niveau.

 

Mindjuice Masteruddannelsen er et intensivt forløb, der fokuserer på arbejdet med ekstraordinær teamcoaching,visionsarbejde og lederskab. Ligesom på Mindjuice's Basis Coachuddannelse tager vi udgangspunkt i din personlige udvikling.

 

Masteruddannelsen ledes af primært af professionel coach og underviser Pernille W Lauritsen og Mindjuice-partner Nina Frank. Herudover bruger vi en håndfuld særligt udvalgte eksterne undervisere, der hverisær er eksperter inden for deres felt.


Uddannelsens indhold

Mindjuice Masteruddannelse forløber over et år fordelt på 10 moduler. Dette giver dig roen til at gå i dybden og således få integreret alle værktøjerne over tid.


Ud over modulerne er der mellem hvert modul et telefontræningskald, samt personlig coaching med en certificeret Mindjuice Mastercoach.


På første halvdel af uddannelsen skaber du en projektgruppe, som arbejder ud fra din vision. Samtidig bliver du trænet i at coache teams. For at klæde dig optimalt på til den den proces, lærer du værktøjer inden for persontyperne i Enneagrammet, meditation, præsentationstræning, skyggecoaching, kraftfulde kommunikations modeller, ledertræning, konflikthåndtering og teamcoaching.

Du får hands-on træning med teams og business. Som den eneste teamcoaching uddannelsen samarbejder vi med en række virksomheder, som du kommer ud og teamcoache i undervejs.

Vi lægger stor vægt på, at vores Mastercoaches hviler på et solidt fundament, som består af både teoriog praktisk erfaring. Som studerende på vores MMC får du en personlig coaching af en certificeret Mindjuice Mastercoach under hele forløbet.

 

Det får du

* 6 moduler af 3 dages varighed (9-16) i Mindjuice

* 2 internationale internater
(på retreat i italien og Sydfrankrig)

* 11 træningskald (20-22)

* Over 210 timers undervisning

* Ugentlige coachingsessions gennem hele forløbet med din personlige Mindjuice Mastercoach

* Dit eget Mindjuice Masterprojekt

* Ekstraordinær projektledererfaring

* Dybdegående præsentationstræning

* Hands-on træning med teams og virksomheder

* Solid træning under hele Masteruddannelsen

* De bedste gæstelærer inden for deres felt

* Skriftlig og mundtlig eksamination

* Certificering med ret til at kalde dig Mindjuice Mastercoach®

* Kaffe, te og frokost under uddannelsen

 

 

Mindjuice Masteruddannelse i teamcoaching og ekstraordinært lederskab er et intensivt forløb for dig, der allerede er coach eller leder og vil tage din træning til et ekstraordinært niveau, enten som teamcoach, workshopleder, projektleder, topleder eller underviser med ekspertise i at arbejde med grupper på et dybdegående niveau. 

 

Hvad lærer du?

 • Læren om typer. Fra første modul går vi i dybden med Ennegrammet, og du vil lære om typernes niveauer og hvordan du coacher de forskellige typer - både en til en og typerne i teams.
   
 • Mønsterbrud. At danse i nuet og bryde mønstre, hvor de dukker op, er en af de vigtigste kompetencer hos en ekstraordinær coach. Du bliver trænet i at mestre de grundlæggende trin og i særdeleshed bryde mønstre og skabe nye sunde vaner hos den enkelte og i teams.
   
 • Teamcoaching. Du vil lære trinene i teamcoaching og dynamikkerne, der opstår i et hvert team. Du bliver trænet i at håndtere konflikter i grupper og i kunsten af bruge mediation som redskab i konflikter kombineret med din viden om Enneagrammets 9 typer.
   
 • At brænde igennem foran rummet. Du kan bruge dette som coach, underviser og i selve teamcoachingen, hvor det er vigtigt at du tør brænde klart igennem med dit lederskab og dine budskaber som coach.
   
 • Lederskab. Vi vil hele vejen gennem uddannelsen forholde os til dig, som leder i dit liv og træne dig i ekstraordinær ledelse. Dette indebærer også at du laver dit hjemmearbejde og coacher de sessions du skal, mens du løbende modtager feedback.
   
 • Meditation. Det er i dag videnskabeligt bevist at få minutters meditation dagligt sænker blodtrykket og forhindrer meget stress i overhovedet at opstå. På uddannelsen bliver du trænet i at meditere, således at du kan implementere små øvelser i dit liv, hvor du har brug for at stresse af.
   
 • ICF. Gennem hele Master Coachuddannelsen læner undervisningen sig op ad den Internationale Coach Federation (ICF)'s kernekompetencer. Du vil lære dem at kende udenad og vil vide, hvordan du kan bruge disse standarder som vejledning gennem din coaching.
   
 • Personlig udvikling. Ligesom på Mindjuice's Basis Coachddannelse vil vi også have fokus på din egen personlige udvikling undervejs i forløbet. Gennem en lang række øvelser og input vil du lære at tage bedst muligt vare på visionen for dit liv.
   
 • Certificering. Vi slutter uddannelsen med eksaminering og certificering af dig som coach på masterniveau, således at du efterfølgende kan ansøge om portfolie ICF certificering på ACC eller PCC niveau afhængigt af egne timer.


PROGRAM FOR MASTERUDDANNELSEN 


Læs mere om indholdet på Mindjuice Masteruddannelsen
og se datoerne for 2016/2017 i vores program. 


Download programmet som pdf


Bemærk at vi pt. kun afholder Masteruddannelsen én gang om året. 

Næste hold starter 29. november 2017.


MERE INFORMATION

Vil du vide mere om Mindjuice Masteruddannelse, så besøg vores website www.mindjuice.dk
eller kontakt os på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk


Læs hvad tidligeredeltagere siger: "Undervisningen er altid topprofessionel, virkeliginspirerende, lærerig og brugbar. Jeg kan tydeligt se hvor godt netop dettekursus forbereder mig på at blive teamcoach i verdensklasse"

- Helene Christensen, børnesygeplejerske og Mindjuice Mastercoach

"Jeg har taget lederen på mig; at jeg er her i livet for at gå forrest og give modtil andre. Ikke fordi jeg er bedre, men fordi vi alle er lige fantastiske ogverden har brug for os alle. Det er min pligt at skinne her i livet"

- Katja, Mindjuice Mastercoach.

 "Jeg har fået en tro på, at jeg kan gøre en forskel"

- Marina Ratta, tidligere lærer og Mindjuice Mastercoach.

 

Læs mere om Mindjuice Masteruddannelse her:
http://www.mindjuice.dk/master-coach-uddannelse/

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på www.mindjuice.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Bliv teamcoach i verdensklasse