Læs om de 4 professionelle profiltyper


  SUPER PRO - Om måneden – 239 kr. + 59,75 kr. (moms) = 298,75 kr.

For dig der vil have din virksomhed i første række og både ønsker at være maksimalt synlig for mere end 50 000 interesserede besøgende hvor Super Pro rangerer højest, og for søgning på hele nettet.

Dertil spreder vi manuelt  Super Pro profilers publiceringer, blogs, events, tilbud med fremhævede søgeord med længere tekstuddrag og billeder til alle Levlykkeligt's kontakter på relevante sociale medier: p.t. ca. 20 000.

Dit portrætbillede (eller firma logo) roterer på forsiden: dvs. både din profil, events og tilbud. Med topplaceringer i begge brancheindekser (Både: For private og For virksomheder), links ad libitum til dine hjemmesider og ubegrænsede links i profiltekst- og sider, mulighed for præsentationsvideo hvis du en sådan, og ikke mindst: helt op til 12 profilsider hvor du beskriver dine ydelser: profilsider på Levlykkeligt svarer til super googleoptimerede domæner med topoptimerede søgeord (der reducerer dine eventuelle udgifter til Google annoncer betragteligt).

Du har også mulighed for at købe et årsabonnement så får du ikke ikke alene en måned gratis, men også en personlig coaching optimeringstime over Skype hvor vi målretter din profils synlig - og søgbarhed som også har altafgørende indvirkning på hvor og hvor højt din egen hjemmeside kommer på Google. Læs mere ved at klikke på linket her: kom højt i Google søgeresultater.

Din Super Pro giver dig maksimale markedsføringsmuligheder på Levlykkeligt og på hele nettet generelt. Vi hjælper dig gerne med at optimere din profil så den kommer ekstra højt i søgeresultaterne på nettet.

Super Pro kan mere end udmærket erstatte en hjemmeside, hvis du ikke har én. Tendensen er at gå bort fra de mere passive hjemmesider, der er dyre og tidskrævende at gøre søgbare på nettet, og i stedet at lægge sine kræfter i en god profil i et aktivt, fagligt netværk, der er allerede er søgeoptimeret.

Adgang til "Levlykkeligt Web- og Skriveskole" fyldt med vigtige tips til at gøre din profil interessant og optimalt søgbar på hele nettet, tips til at blogge så du bliver læst m.m.

Super Pro er fri for Google annoncer.

Opret din profil her

  PRO - Om måneden – 99 kr. + 24,75 kr. (moms) = 123,75 kr.

Dit første skridt ind i fremtidens webmarketing. Din synlighed på nettet generelt bliver betydeligt forstærket. Pro profilers publiceringer, blogs, events, tilbud bliver IKKE (som Super Pro) spredt til Levlykkeligt's kontakter på relevante sociale medier: ca. 20 000. 

Du roterer på forsidens flashes med profil, events og tilbud. Du bliver fremhævet i indeks lige under Super Pro profilerne og vælger op til 6 brancher i ét af brancheindekserne (For private eller For virksomheder). Du får 2 links til hjemmesider og links i alle tekster, 3 profilsider, 6 søgeord, præsentationsvideo på forsiden af Levlykkeligt.

Din Pro giver dig gode markedsføringsmuligheder på Levlykkeligt og på hele nettet generelt. Vi hjælper dig gerne med at optimere din profil så den kommer ekstra højt i søgeresultaterne på nettet.

Pro kan erstatte en hjemmeside, se oppe under Super Pro. 

Adgang til "Levlykkeligt Web- og Skriveskole" se link oppe under Super Pro. 

Pro er fri for Google annoncer. 

Pro profiler kan opgraderes til Super Pro fra bunden af din profil.

Opret din profil her

  BASIC - Om måneden 19 kr. + 4,75 kr. (moms) = 23,75 kr.

Med en Basic profil får du en lille profiltekst med 140 tegn og et enkelt link til din hjemmeside. Og i forhold til Pro og Super Pro, bliver Basic profilers publiceringer, blogs, events, tilbud  ikke vist på forsiden eller spredt til Levlykkeligt's kontakter på relevante sociale medier: ca. 20 000.

Men du kan publicere 1 tilbud og 1 arrangement i kalenderen om måneden. Du kan lægge 1 blog på om ugen, der vises på din profil - ikke på Levlykkeligts forside. Din Basic profil har 2 brancher og ligger i "Find ekspert" brancheindekset på en tredje plads - dvs. efter de hundredvis af Pro og Super Pro profiler.

Din profil er stort set ikke søgbar på nettet pga. den beskedne profiltekst hvor der heller ikke mulighed for links i teksten. Du har ingen profilsider om dine services der kunne få dig højt i søgeresultaterne. Du og dine blogindlæg, tilbud eller events vises ikke i rotation på forsiden, du vises ikke på "Sidst set online". Betragt derfor profilen som et visitkort - og ikke som egentlig markedsførende. Vil du benytte Levlykkeligt som Danmarks førende markedsføringsportal anbefaler vi at du vælger Pro eller Super Pro. Så betragt Basic som et lille visitkort.

Basic profiler kan opgraderes fra bunden af din profil.  
Basic er IKKE fri for Google annoncer.

Opret profilen her


FREE  - Gratis

Free profilen er ikke søgbar på nettet eller synlig på Levlykkeligt, men er udelukkende tiltænkt til senere opdgradering fx hvis du studerer til coach, terapeut, psykolog m.m. Free profilen har ingen marketingsværdi.

- Uden mulighed for at oprette tilbud, blog eller arrangementer.
- Ingen profiltekst, portrætbillede eller kontaktoplysninger.
- Ingen mulighed for værdifulde link til hjemmeside.
- I indeks over professionelle er Free placeret bagerst i køen efter Super Pro, Pro og Basic.
- Free profiler vises ikke på forsiden.
- Der ydes ingen support til Free.  

Free kan altid opgraderes fra bunden af din profil. 
Free er IKKE fri for Googleannoncer.

Opret profilen her

 

Relaterede artikler efter områdeLæs om de 4 professionelle profiltyper | Levlykkeligt.dk