Kursus i psykisk førstehjælp + Aarhus

19/06/2017 - 09:00

Lær psykisk første­hjælp

Hvad gør man, når en kollega, en medarbejder, en ven, et familiemedlem eller naboen rammes af stress, angst, depression, drikker for meget eller oplever en krise? Ofte for lidt. Et kursus i psykisk førstehjælp øger din viden og giver dig mod til at handle.

Tag med på Psykiatrifondens 2-dages kursus, hvor du lærer alt om signaler på og baggrund for stress og psykisk sygdom samt hvad du som kollega/pårørende/medmenneske kan gøre.

Det kræver ikke specielle forudsætninger for at deltage. Tværtimod har alle, der arbejder med mennesker stor glæde af den viden, øvelser og film som præsenteres. Underviser Lizl Rand er foruden certificeret instruktør også psykoterapeut og forfatter. Kurset er meget populært og får fantastiske evalueringer.

19. & 20. juni 2017 – Begge dage kl. 9-16
Kursussted: Koldkærgård, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
Pris inkl. fuld forplejning og materialer kr. 3.650 ekskl. moms

Læs mere her: http://lizl.dk/kursus-psykisk-foerstehjaelp/

Skriv til lizl.rand@gmail.com

__________________________

Lizl Rand, uddannet journalist og psykoterapeut. Foredragsholder, forfatter, og certificeret underviser i psykisk førstehjælp og rådgiver i Psykiatrifonden.
Læs mere på http://www.lizl.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tag på Psykitrifondens 2-dages kursus og bliv certificeret psykisk førstehjælper. Lær signalerne på stress, angst, depression, misbrug og lær hvordan du støtter en kollega, pårørende, klient.