Gør dine fantasier til virkelighed og få fat i hende, du er lun på! – tips til ham!

Et par hurtige gode råd til dig, der godt kunne tænke sig at være lidt mere modig over for det modsatte køn, og blive bedre til at få drømmescenarierne ført ud i virkeligheden, og gøre tanke til handling. Det handler i bund og grund om at tage chancer i kærligheden, og leve livet mens du har det.

Allerførst skal du dog lige gøre dig klart, at fantasi og virkelighed er to forskellige ting. Det er meget rart at have en flot kvinde at gå rundt (eller for den sags skyld ligge) og fantasere om. På den måde kan du tillægge hende alle de bedste egenskaber, du kan komme i tanke om. Omsorgsfuld, kærlig, god i sengen, smuk og intelligent - lige den kvinde, du har brug for.

Har du mod på at prøve den virkelige vare af, skal du være forberedt på, at det ikke er sikkert, hun kan leve op til alle dine forestillinger. Det er ikke et dårligt tegn. Ingen er perfekte - og heldigvis for det, for det ville helt sikkert være død-kedeligt

Mand dig op mand – og vis din maskuline værdi

Men hvad er det så egentligt vi kvinder, gerne vil have? Kvinder nyder mænd, som har en mission og er tro mod den. Kvinder sætter en høj værdi på troværdighed, dvs. sammenhæng mellem ord og handling. Vi værdsætter en mand der tør vise beslutsomhed, tage action, tør være romantikker, som kan lytte og er velsoigneret! 

  • Vær ærlig – fortæl, hvad du vil have.
    Hvis du ikke rigtig ved hvad du vil have, ikke tør at udfordre dig selv og ikke tør tage styringen, vil hun føle, at du føjer hende, og hun vil miste respekten for dig. Hun vil føle, at du blot tilpasser dig hende for at gøre hende glad. Fortæl hende om ting, der interesser dig, og bland det gerne med lidt humor.
  • Tag stearinlysene og hyggesnakken som en mand
     – tag det som en udfordring! Mange mænd tror de bliver mere maskuline ved at drikke sig fulde og se fodbold, hvilket også er rigtig godt. Men lad dig ikke skræmme af det kvindelige – det uforudsigelige. Stil spørgsmål, lyt og stil nye spørgsmål – kom ikke med løsninger, med mindre du bliver spurgt. De mænd der forstår det, er ikke single ret længe.
Bange for at blive såret? Ens for både mænd og kvinder er, at vi er bange for at blive såret!

Kærlighed er store følelser. Vi kan blive vanvittig forelskede, men også virkelig kede af det, hvis det ender galt. Derfor er det klart, du har betænkeligheder ved at sætte dig selv i en situation, hvor der er en stor risiko for, at du kan blive såret. Men du er nødt til at satse og give noget af dig selv for at få noget igen. Sådan er livet. Og vil det ikke være ærgerligt, hvis du om nogle år sukkende tænker tilbage på den søde fra arbejdet, som du brugte så mange timer på at fantasere om, men aldrig fik gjort mere ved, andet end at sende lange blikke?

Hvis hun siger nej, har du i det mindste gjort et forsøg. Selv om det kan gøre ondt, skal du nok komme videre i dit liv. Uden at spilde timer og nætter med at tænke på hende, der ikke ville have dig.

Husk: Hellere blive afvist end at gå glip af en fantastisk oplevelse.

Ønsker du at finde vejen til kærligheden, hjælper jeg dig gerne videre.

Kærlige hilsener

Anne Søkvist Coaching

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gør dine fantasier til virkelighed og få fat i hende, du er lun på! – tips til ham!