Forårsklar med Yin yoga, Kbh. Ø

22/04/2017 - 14:00

Allerede forår og snart sommer – skønnere bliver det næsten ikke! Og så er det bedst at være klar! I denne workshop renser vi ud i krop og sind, åbner energien og gør os klar til alt det skønne der kommer. Lange, dybe twists og blide stræk, rolig bevægelse og frigivende åndedræt kombineres til en velgørende og energigivende cocktail. Og så slutter vi med en guidet afspænding, som lader effekten af alle øvelserne forankre sig i krop og sind.

Yin Yoga er en enkel og stille praksis hvor vi sidder eller ligger længere tid i stillingerne. Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet (fascia) og er et godt supplement til mere aktive former for yoga eller motion. Ved at holde stillingerne i længere tid, får kroppen en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed og samtidig får vi mulighed for at slippe ophobede affaldsstoffer af både fysisk og psykisk art.

Workshoppen vil være for alle - også du, som er ny til yoga, da tempoet vil være langsomt, og du vil på en rolig og nænsom måde blive guidet ind i stillingerne. Undervisningen tilpasses den enkeltes muligheder og behov. Læs mere om Lill under fanebladet Lærere

TID: Lørdag 22. april kl 14.00-16.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip 

TILMELDING: Brug knappen nedenunder

MEDLEMSPRIS: 250,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book dig ind på holdet. 

Tilmeldingen er bindende

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Med Lill Palmblad