Line Larsen cand.mag. i Psykologi og Udviklingsprocesser

Få Joan Ørtings hemmeligheder til succes (online)

22/07/2017 - 15:00

Joan Ørting deler sammen med 24 andre succesfulde selvstændige og iværksættere ud af deres hemmeligheder til succes på forløbet 25 selvstændiges inspirerende vej til succes.

Du får blandt andet hemmelighederne bag disse selvstændige og iværksætteres vej til succes: Johan Bülows, Lennart Lajboschitz, Christina Hembo, Martin Thorborg, Flora Eriksen og mange flere.  

Og lige nu kan du få gratis adgang til de vigtigste pointer fra sessionen med Joan Ørtings inspirerende vej til succes ved at skrive dit navn og din email HER.

Du hører hvorfor Joan Ørting var at dreje nøglen om og lukke sine uddannelser. Hør hvad der gav hende motivation til at blive ved. Og styrk din egen motivation, når det ser mørkt ud

Find ud af hvad Joan Ørting har lært af finanskrisen, og hvorfor hendes firma i dag er stærkere end nogensinde før. Brug Joan Ørtings trick til at vende dine kriser til guld.

Hør hvordan Joan Ørting genfinder troen på, at hun har det, der skal til, hvis hun pludselig kommer i tvivl. 

Hør hvordan Joan Ørting har håndteret den indre kritiske stemme, der kunne fortælle hende, at hun var pinlig eller at hun ikke var god nok. Og find ud af, hvordan du i stedet for kan skabe en kærlig indre stemme.

 

Normalt kan du ikke købe bonusmaterialet fra Joan Ørtings inspirerende vej til succes separat, men lige får du gratis adgang ved at skrive dit navn og din e-mail HER.

Det er mit ønske at gøre det nemmere at få adgang til den værdifulde viden, som nogle af Danmarks mest succesfulde selvstændige og iværksættere har brug uendelig mange timer, hårdt arbejde og adskillige år på at samle.

 

Derfor har jeg igennem 2,5 år lagt en hel del timer i at skabe onlineforløbet ”25 selvstændiges inspirerende vej til succes”. 

Alt det bedste
Line Larsen
Business Succes Mentor.

P.S. Jeg håber, at du får rigtig meget glæde af de vigtigste pointer fra Joan Ørtings inspirerende vej til succes, som du lige nu får fingerene i ved at skrive dit navn og din email HER. 

 

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Få Joan Ørtings hemmeligheder til succes (online)