Kærlighed uden kamp - for kvinden

"Uhelbredeligt" parforhold? Kæmper du forgæves i et forhold, der aldrig kan blive sundt for dig? Få svaret her

29/07/2017 - 23:35

Kæmper du forgæves for et forhold, der i virkeligheden, er "uhelbredeligt" pga. personlige issues hos en af parterne eller fordi det i sin kerne, ikke møder kravene til et sundt forhold.

Er du i tvivl om dit forhold er usundt/ikke godt for dig? Eller om din partner er?

Vil du gerne have helt klar og tydelig besked om, hvilke parametre, punkt for punkt, du skal kigge efter for at afgøre, om der er håb forude og du ikke kæmper forgæves og spilder din tid? 

Alle tegnene på, at et forhold er i den uhelbredelige eller "det kan ikke ændres" kategorien.

Få svaret og klar besked i dette minikursus.

 

Når noget føles forkert i parforholdet: (Men du ved ikke rigtig hvorfor)

Gør dit parforhold/partner nogle gange lidt for ondt? Fylder det lidt for meget i dine tanker? Er der adfærd, handlinger og kommunikation, der skurrer i maven og sender dig ud af balance og ind i evige spekulationer?

Måske du:

-Mærker en lille gnavende indre stemme, der spørger om noget (eller din partner) ikke er, som det skal være?

-Prøver alle mulige ”parforholdsting”, men det virker ikke, eller tingene bliver værre?

-Synes din partners opførsel og kommunikation er svær at håndtere, men er usikker på, om det er din skyld?

- Nogen gange spekulerer på, om der er for mange toksiske, narcissistiske, dysfunktionelle, devaluerende eller andre "ikke så gode" ting going on? (Men du kan faktisk ikke helt finde ud af, hvor det "hører hjemme"?).

- Er usikker på, om du gør noget forkert? Om det er din skyld. Og leder efter svar alle vegne.

 

 Gråzonen:

Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele, hvis dit forhold eller partner ligger i gråzonen. Den zone, hvor der er noget, der skurrer i maven og hjertet, men du er usikker på hvad det er, og kan ikke finde en forklaring, der "føles" rigtig.

Heller ikke selvom du leder efter svar og googler hele natten.

Måske er det narcissistisk. Måske er det dysfunktionelt. Måske er din partner ubevidst eller toksisk i sin adfærd. måske er det noget andet - men du føler dig ikke helt sikker.

Og hånden på hjertet, det kan være svært at afgøre, om noget er galt. For tegnene kan være svære at tyde. Og "ikke parforholdskompatibel" træk ligger ofte i gråzonen. OG det er nogle helt specifikke ting, du skal kigge efter. Det er dem du får mulighed for at blive indviet i i minikurset.

 

Få vished og indsigt:


Få de tre nøgler, der kan give dig klarhed over, om dit forhold er sundt (men med de ups og downs og smådramaer, som altid opstår, når to elskende mødes), eller om der foregår noget usundt, 
noget ikke ændringsbart, noget på den toksiske/narcissistiske skala og ikke så godt for dig, mellem jer, og du kæmper forgæves med noget, som aldrig vil kunne ændres, (og få forklaringen) i minikurset:

Er mit forhold/partner sundt eller usundt?

 

Skriv dig op her til at få besked, når kurset frigives. (Det bliver når sommerferien går på hæld – og OBS, kurset kan du se, lige når det passer dig).

 

Forskellen på det sunde og det usunde forhold, (sådan ved du, hvad du skal kigge efter i en ordentlig parter og om du skal gå eller blive)

 

Hvis det lyder som noge,t der kan hjælpe dig, og give dig klarhed og ny beslutningskompetence. (Så du kan undgå at spilde mere tid på noget, som ikke kan vendes?)


Så skriv dig op her: 

http://www.awomansheart.dk/er-dit-forhold-sundt-eller-usundt/

 

Kærligst Helena.

www.awomansheart.dk

 


__________________________

Helena Maria Nylander, ekspert i dysfunktionelle forhold og feminin mentoring. Desuden Coaching og psykoterapi samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Er dit parforhold usundt for dig?