Kærlighed og selvkærlighed uden kamp - for kvinden

Eksperthjælp til din største udfordring med kærligheden som kvinde. Særforløb: rabat 3000;- indtil 2.juni.

02/06/2017 - 08:00

Skræddersyet 3 ugers forløb: Eksperthjælp til din største udfordring med kærligheden som kvinde, rabat 3000;- indtil 2.juni kl. 22.00.

Forløbet består af materiale du får adgang til på et online medlemsområde og én til én samtaler med mig.

3 ugers Forløbet starter d. 5 juni, hvor du får tilsendt første materiale. Prisen er lige nu (og kun nu) KUN kr. 997;- (Normalpris minimum 3997;-  - du kan læse mere om dette, længere nede i teksten her).

 

UNIK mulighed for at lære at vende dine svære kærlighedsoplevelser og opfattelser af dig selv som kvinde, til at kunne være tro mod dig selv og vide, hvordan du støtter dig selv i dit kærlighedsliv. (Og dermed også i livet).

3 ugers unikt forløb, der forvandler det "standhaftige" inde i dig - det du troede var umuligt at lave om på, til en ny måde at være visdomsfuld og nænsom mod dig selv. 

 

Kurset giver dig:

Specialviden om kvindens indre og ydre liv - og helt unikke redskaber til at vende det:

-Den "universelle" frygt og bremsende mekanisme i vores indre, som på mystisk viser holder os fast i uønskede tilstande eller relationer

-Nøglen til at forstå, hvad din indre stemme hvisker om

-Vejen til kærlighed der løfter dig og som føles rigtig....i hjerte og sind

-Kvindens vej til mandens hjerte (Og til den rigtige mand)

-Udfordringerne i, at vi står i en ny tid, hvad angår vores ønsker til kærlighed og til vores selvudtryk i livet.

 

Den "uddannelse" i at være kvinde, som vi ville ønske vi havde haft for 20 år siden i vores liv. (Eller 30, eller 40).

Til kvinden som vil sig selv, også i kærligheden - og er færdig med at bære rundt på alt det forkerte om, hvem vi er, som vi samler til os gennem samfundsmæssig prægning, dårlige forhold og rolleforventninger til kvinden.

Helt exceptionel mulighed lige nu,

for at få lov at bestemme og præge indholdet i et specialdesignet forløb til kvinder, der er klar til at slippe kampen for kærligheden (også den til dig selv). 

Og som er klar til at lære, hvordan du stiller op for dig selv, på en måde der både anerkender(HELE) dig som den kvinde DU er, og manden som mand.

 

Derfor er forløbet unikt: (Og en chance, du sjældent får).

Forløbet er unikt, fordi det skabes undervejs, så det adresserer lige nøjagtig det du har brug for mens forløbet kører. Forløbet er en kombination af undervisningsmateriale: lydfiler og video, PDF med læsning og øvelser, guidede meditaioner OG 3 x 50 minutters én til én samtaler med mig. Hvor du får adgang til mine 19 års ekspertise ift. kvinders indre og ydre liv (Og kærlighedsliv - også når det er toksisk og nedgørende). Samtalerne ligges, når det passer dig.

 

Normalpris på et forløb som dette er minimun 3997;-. Men dette forløb er en førstegangsudgave, hvor jeg bruger din og deltagernes feedback til at skabe et "hovedforløb", som knivskarpt retter sig mod at hjælpe kvinder med at slippe den bagage og de inprints, som er så universelle og generelle for kvinder, at vi ikke engang opdager de er der - heller ikke selvom vi udøver selvhjælp og terapisamtaler i flere år. Indholdet i førstegangsforløbet er fuldt på højde med et normalt kursus.

Forskellen er, at jeg laver en del af materialet undervejs, så det møder dine unikke problemer. Det gør man ikke i et almindeligt forløb

Hovedforløbet kommer senere i år, og altså til en minimumpris af kr. 3997;- Men du betaler kun kr. 997;-, hvis du tilmelder dig senest 2. juni kl. 22.00

Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig: 3 ugers forløbet: Fra såret kærlighedskriger til visdomsfuld kvinde

Når du tilmelder dig, får du straks adgang til en intro øvelse: Tillad dig selv, som du kan bruge til at forberede dig på kurset. Ligeledes bliver du kontaktet af mig med det samme, så vi kan snakke om, hvordan du gerne vil have dine én til én samtaler.

 

Tilbuddet slutter 2. juni kl. 22.00

 

Ses vi? 

 

Hvis du har spørgsmål til mig ang. indhold, adgang til materiale eller tilmelding mv, så er du velkommen: Helena@awomansheart.dk eller sms på 23202116, inkluder din mailadresse her.

Kærligst Helena

 

 

__________________________

Helena Maria Nylander, ekspert i dysfunktionelle forhold og feminin mentoring. Desuden Coaching og psykoterapi samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skræddersyet 3 ugers forløb: Eksperthjælp til din største udfordring som med kærligheden som kvinde, rabat 3000;- indtil 2.juni