Psykoterapeut København Katrine Boeck

Eksistentiel samtalegruppe, København

09/07/2017 - 13:00

I denne gruppe taler vi sammen om de svære ting i livet. Ensomhed, tomhed, frihed, mening, kærlighed, angst, sorg, vrede, skam, stress, utilstrækkelighed, glæder, stilhed, tvivl, ansvar, skyld, dilemmaer ... alt hvad der rører sig i os, fordi vi er mennesker. 

Står du for alene med en svær situation eller følelser, du har brug for at dele, så kom og få næring, samt fornyet håb og mening. At have vidner til vores beretninger essentielt og vitalt. 

Kom og del din erfaring og giv lidt af dig, så et andet menneske også kan finde mening med livet. Et liv, som vi alle lever på godt og ondt. 

Når vi rækker ud, synes livet lettere og mere meningsfyldt. For så snart vi rækker ud efter andre - og til andre - sættes vores individuelle oplevelser ind i den rette almenmenneskelige og eksistentielle sammenhæng. Vi er ikke alene, og der er andre der gerne vil støtte og være der. 

Du deltager i en lille gruppe med 6 - 8 personer. Der er løbende optagelse i 2017. 

Gruppen mødes 3 gange hver 3. uge i 2,5 time, og varetages af gruppeleder og psykoterapeut Katrine Boeck,

Èn gruppe mødes torsdage kl. 11-13.30. En anden gruppe mødes søndage kl. 13-15.30. Hvis ikke du kan på givne tidspunkter, kontakt mig så gerne og fortæl om, hvilke tidspunkter der er mulige for dig. 

Prisen er 1.500. Gruppen giver adgang til individuelle sessioner med rabat.  

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Hvis du ønsker at deltage i en gruppe i KBH K, så send en sms eller mail med teksten "interesseret i gruppe i KBH", samt din mailadresse. 

KONTAKT PÅ MAIL OG TELEFON:  katbo@coachcare.dk eller tlf./sms 2320 6983.

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Eksistentiel samtalegruppe, København