Psykoterapeut København Katrine Boeck

Det autentiske menneske - gruppeforløb i Kbh.med løbende optagelse

07/07/2017 - 16:30

Efter en foredragsrække om temaet det autentiske menneske, tilbyder jeg nu temaet som gruppeseancer, hvor du træner og bevidstgøres om din egen autenticitet. Sammen med gruppen får du støtte til at STÅ VED DIG.

Hvordan kan vi acceptere os selv og vores valg, og det liv vi har fået? Hvordan kan vi være ærlige om, hvad vi føler og hvem vi er, og samtidig bevare forbundethed med andre? Hvordan kan vi give os selv gyldighed og tro på, at vi godt må tage vare på det, som vi har brug for – uden at det behøver være egoisme?

Hvordan kan vi stå med stærke følelser som ensomhed, stress, vrede, frustration, tomhed, sorg, skam, angst og tristhed såvel som ro, tilfredshed, glæde, lidenskab, passionerethed, tro og succes?

Med det autentiske menneske som omdrejningspunkt, får du støtte til at tale om dit livs eksistentielle temaer: dine livsvilkår- og situation, dine hidtidige livsvalg, kontrol/kontroltab, meningsløshed/mening, angsten for frihed og alenehed.

Vi ikke bare taler. Vi pendler mellem ord og at sidde stille med opmærksomhed på nuet (mindfulness). Herudover tegner vi, besvarer filosofiske og terapeutiske opgaver, samt screener for blindspots og vanskeligheder, så du får bevidsthed om det der står i vejen for dig, og for at din autentiske personlighed kan komme lidt mere frem. Vi deler hvad der er LIGE NU, og herigennem lærer du en større accept af det, der er svært eller udsigtsløst, såvel som det der er din kraft og styrke.

 

Pris og sted

Vil du gå nogle skridt ud i at være dig, skal du være velkommen 3 eftermiddage eller formiddage (fredage kl. 16.30 - 18.45, eller mandage kl. 9.30 - 11.45). Hvis ikke du kan på disse tidspunkter, så kontakt mig gerne og fortæl, hvornår det er muligt for dig. Der er altid muligheder for at starte nye grupper op.

Du deltager i en lille gruppe med 5 - 8 personer. Gruppen varetages af gruppeleder og psykoterapeut Katrine Boeck.   

Vi mødes hver 3. uge i 2,5 time. Der er løbende optagelse i 2017. 

Prisen er 1.500 kr. inkl. kompendiet ”det autentiske menneske”. Gruppen giver adgang til individuelle sessioner med rabat.  

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Hvis du i stedet ønsker at deltage i en gruppe i KBH K, så send en sms eller mail med teksten "interesseret i gruppe i KBH", samt din mailadresse. 

 

Kontaktinfo

PÅ MAIL OG TELEFON:  katbo@coachcare.dk eller tlf / sms 2320 6983.

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Det autentiske menneske - gruppeforløb i Kbh.med løbende optagelse